Tein tämmöisen blogin erikseen, jossa kaikki saavat vinkkejä ja ohjeita. Kirjoittelen tänne aina silloin tällöin niitä vinkkejä ja ohjeita erillaisiin nukkekodin askarteluihin. Tämä harrastus on siitä helppo ettei aina tarvitse hankkia jotakin uusia ostoksia, voi muokata vanhaa. Tässä harrastuksessa on yksi todella tärkea asia. Se sijaitsee pääkopassa: mielikuvitus! Sen avulla saat mitä hienompia asioita nukkekotiin. Kuvittele:
Mitä voi tehdä hammastahna purkin korkista? = Esim. kukkaruukun tai jakkaran.
Mitä voi tehdä Rikkinäisen korun helmistä? = Esim. hajuvesipulloja.
Mitä voi tehdä ylijääneistä pienistä kankaan palasista? = Esim. vaatteita nukeille, laukkuja, tyynyjä ja peittoja yms.
Mitä voi tehdä puupalasista, jäätelötikuista, tulitikuista ja kahvitikuista? = Esim. hyllyjä, taulunkehyksiä, puunkanto telineitä, tuoleja, pöytiä, hedelmäkoreja jne.
Paljon muitakin juttuja voi tehdä, mutta ei kaikkea voi kirjoittaa! :) Näetkö myös sen miten vanhoista jutuista saa nukkekotiin uusia juttuja?! Käytä siis mielikuvitustasi! :)
P.S. Jos tarvitset apua ohjeissa, kysy apua. Kommentoi johonkin kirjoitukseen.
P.P.S. Jos haluaisit hohonkin tiettyyn tavaraan/huonekaluun ym. ohjeet niin kommentoi. Katson voinko järjestää asian! :D

Tässä tahtoisin ilmoittaa, että jos joku haluaa jostakin tekemästäni tavarasta ohjeet, niin kommentoi ihmeessä. Jos mahdollista (yleensä kaikki on mahdollista) järjestän ohjeet! =) On kivaa autta ja kirjoittaa ohjeita niille jotka niitä tarvitsevat. Eli jos olet kyllästynyt etsimään (esim. googlesta) ohjeita, niin kysy. Tavaran ei tarvitse olla jo blogissani tehty! Se voi olla joku jota en ole vielä edes tehnyt.. voisin katso jos sopivat tarvikkeet löytyvät, ja jos löytyvät teen ohjeet sekä tavaran ilo mielin!